zaterdag 5 februari 2011

Vooruitzicht op korte termijn

De vooruitzichten op korte termijn zijn niet ongunstig:


Over 7 dagen gaan we lekker een lange week weg op vakantie!! Naar Fuerteventura, Canarische Eilanden nog! Alwaar we onze zorgen en lasten zullen laten gaan op de noord-oost passaatwinden van de eilanden.
Gisteren hebben we de hard benodigde nieuwe koffers gekocht - een hardschalen en knalroze voor mij en een nette, degelijk grijze voor Cor. Hij laat het knallen en opvallen altijd graag aan mij over hahaha!



Zojuist heb ik alle papieren in orde gemaakt, vouchers en E-tickets geprint en Schipholtaxi besteld enzovoorts. We hebben er zelfs aan gedacht om mijn nieuwe "eigen" rolstoel in te plannen op de vlucht en in de taxi. 


Even een kort overzichtje van de komende dagen, vanaf nu gerekend:

  • Vandaag: zwager R. te S. persoonlijk gaan feliciteren met zijn verjaardag
  • Zondag: beetje uitslapen en daarna kleinkids uit Ilpendam met hun mams op visite hier ter plaatse ontvangen
  • Maandag: kappertje pakken om de grijze haartjes weg te werken en de gespleten haarpunten kwijt te raken en als er nog tijd en lust is, mooie nageltjes laten aanbrengen ergens. 
  • Dinsdag: shop till I drop vanachter mijn laptop. Een mens moet iets in het vooruitzicht hebben voor na de vakantie, nietwaar? Dan de eerder uitgezochte kleertjes in de nieuwe koffers pakken. En hopelijk in de loop van de dag een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste. Lijkt me ook wel wat. Wenkbrauwtjes mooi in model, huidje even lekker verwennen enzo. Kortom; serious relaxation before vacation!
  • Woensdag: afscheid nemen en crematie van geliefde en te vroeg overleden buurman Nico. Een man om nooit meer te vergeten en iemand die met mij de strijd heeft gestreden maar helaas het leven heeft moeten laten gaan. :-(
  • Donderdag: met vakantie!!!!! Op tijd op, stressen totdat de taxi er is, stressen totdat ik in het vliegtuig zit en dan... laat dat vakantiegevoel maar komen!
  • Vrijdag t/m volgende week donderdag: zon, zee, zwembad, rust, flamenco kijken (ongetwijfeld), lekker eten (als de smaakpapillen het toelaten) en gewoon groot genieten!! 
  • Donderdag: in de middag alvast wat inpakwerk, dan afscheidsetentje en dan daaaaag Fuerteventura! We vliegen die avond terug naar huis.
  • Vrijdagochtend: lekker wakker worden in onze eigen bedje.
Voor nu was dit het even. Ik ga me gereed maken voor het bezoekje aan mijn zwagertje.
Fijn weekend allemaal!


4 opmerkingen:

  1. aaaaaaaaaaaah lieverd!!
    wat fijn die vooruit zichten, behalve het afscheid nemen en de crematie.
    dat zal nu nog wel pittiger zijn als anders of niet..??!?
    Verder gewoon heerlijk om te lezen, je verdiend deze positieve vooruitzichten ontzettend!!
    enne... shoppen is ook niet verkeerd, zeker niet online want dan is het dubbel leuk als je alles ontvangen hebt he ;)
    lieverd dikke knuffel!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey, wat een heerlijk nieuws voor jullie. Ff lekker een weekje er tussenuit. Van het ene eiland naar het andere maar deze is veeeeeeel beter om te vertoeven.

    Ik probeer je van de week nog wel even te bellen als je het goed vind?

    Alvast een dikke kus en een knuffel. Pak die maar vast in in die roze koffer van je ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Esther,

    Dat jullie maar goed gaan genieten met zijn allen. De laatste maanden i al zwaar genoeg geweest voor allen. Geniet van het mooie weer en ik wens je een goede reis.
    Tot binnenkort en een dikke knuffel,
    Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Great You have a very nice webdesign here on your page i like it very much and have add your blog to my favorites.This is a really excellent read personally, Must admit that you are one of the finest bloggers I ever saw. We truly stumbled about this on yahoo, and im happy Used to do. I’ll definitely be coming back again.

    BeantwoordenVerwijderen